Cara Pembelian

TERMA DAN SYARAT PEMBELIAN
(Jika anda tidak bersetuju dengan syarat dan terma ini, mohon untuk tidak berurusniaga dengan kami. Harap maklum)

NO AKAUN PEMBAYARAN SILA SCROLL KE BAWAH-
SILA FAHAMI DAN BACA TERMA/SYARAT PEMBELIAN TERLEBIH DAHULU-
1. Untuk pembeli yang serius sahaja.
2. Tiada reserve. Mereka yang bayar dulu, akan didahulukan.
3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.
4. Pihak kami tidak bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada notis Pos Laju untuk tuntutan, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).
5. Kami menggunakan POS LAJU dan penghantaran terhad di dalam Malaysia sahaja (mohon maaf, tiada penghantaran untuk negara2 lain pada masa ini).
6. Kebiasaannya pos pada waktu pagi (ini bermakna pembayaran yang dibuat pada hari ini berkemungkinan besar akan dipos pada esok hari).
7. Pertukaran produk / pesanan pada saat2 akhir selepas pembungkusan dibuat adalah tidak dilayan (ini menimbulkan masalah kerana kebanyakan parcel dibungkus dalam plastik prabayar Pos Laju).
8. Pengeposan juga hanya akan dibuat selepas penerimaan pembayaran disahkan atau bila produk sudah ready stock. 9. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/ akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami. Sila rujuk info produk terlebih dahulu sebelum membeli.
10. Terma dan syarat ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.
PERHATIAN
:
** Sebagai pembeli online / pengguna, anda dinasihatkan memahami dan membaca maklumat berkaitan produk dengan lebih lanjut dengan merujuk kepada entry yang berkaitan, terutama nya tentang cara penggunaan / pengambilan yang betul, pantang larang, ketidaksesuaian pada diri (contoh : alahan pada kandungan bahan tertentu), kesan awal pengambilan produk (healing crisis) atau info2 penting lain yang sudah diterangkan selengkapnya.

JIKA BERSETUJU DENGAN TERMA DAN SYARAT DI ATAS, BOLEH MELAKUKAN PROSES PEMBAYARAN MENERUSI:

Cimb

Maybank

Sila bank in secukupnya atau lebih (kerana ATM tidak menerima nilai wang kecil : baki akan dipulangkan). Attach bukti/slip bayaran ke email kami,

atau SMS / WHATSAPP / inbox FB kepada kami maklumat berikut: nama bank, tarikh, masa, jumlah, jenis/set produk dan maklumat peribadi untuk penghantaran- nama, alamat, no.telefon penerima ke talian hotline kami, 014-8228905.

Contoh SMS atau cara hantar pesanan ke inbox FB (ringkas tapi padat dan tepat): Sila jangan SMS detail peribadi sebelum bayaran dibuat. Maklumat yang tidak lengkap tidak akan dilayan.

CIMB, 1 SEPT, 11:32PM, RM100, 1 SET SF BEAUTY VIT-E, ERRA FAZIRA, 1234 KG PEGAGA, JLN HJ AHMAD, 20040 KUALA TERENGGANU, 011-1234567

Kami akan menyemak pembayaran anda dan pengesahan akan dibuat secepat mungkin. Sila simpan bukti pembayaran yang anda lakukan untuk semakan semula jika berlaku sebarang kekeliruan.

SILA SEMAK NO.TRACKING POS SEKIRANYA ANDA MEMBUAT PEMBELIAN DARIPADA PIHAK KAMI UNTUK RUJUKAN. AKAN DI UPDATE SETIAP HARI.

Terima kasih.

Searching for acceptable Higher education Essay Simply writing Services? Glimpse forget about, we cover up each and every of advanced schooling academic making. academic phrases for essay writing