SHIPPING & RETURNS

Perintah, Penghantaran dan Pulangan

Kami boleh menghantar produk kami di Malaysia melalui Pos Laju Malaysia. Apabila anda membuat pesanan, kami akan menganggarkan penghantaran berdasarkan ketersediaan item anda dan destinasi penghantaran anda.

Caj Penghantaran: Bayaran penghantaran kami ditentukan oleh kawasan zon lokasi anda. Sila e-mel: info@healjuz.com untuk maklumat lanjut.

Pesanan akan diproses dalam masa 1-2 hari perniagaan. Kami berhak menolak sebarang pesanan dalam kes seperti:

  • Produk / barang tidak tersedia pada masa ini.
  • ¬†Bayaran untuk barangan / barangan belum diterima seperti yang dibincangkan.

Setelah pesanan diproses, kami tidak menerima apa-apa pulangan, pertukaran atau pengembalian dana. Semua jualan adalah muktamad.

Ia adalah tanggungjawab pelanggan untuk menghantar alamat penghantaran yang betul. Kami tidak akan bertanggungjawab untuk sebarang kesilapan dalam alamat penghantaran.

Pembayaran mesti dilakukan terlebih dahulu, dan produk dibuat untuk dipesan. Ia mungkin mengambil masa 3-5 hari perniagaan untuk menyampaikan pesanan (masa penghantaran mungkin dinyatakan pada setiap halaman produk dan berbeza bergantung kepada lokasi). Mungkin terdapat sedikit kelewatan penghantaran kerana faktor yang tidak diketahui jadi syarikat tidak bertanggungjawab untuk itu.